Artesans Alimentaris

no formatgers

Coneix cadascun dels artesans no formatgers que venen a la fira. 

Forn la Barceloneta

El Forn la Barceloneta, fundat el 1885 a Figueres, es dedica a l’elaboració artesana de galetes i pastes seques a partir de matèries primeres d’alta qualitat, amb més de 125 anys de tradició.

El primer obrador es va obrir al carrer Barceloneta a finals del segle XIX. El forn de llenya era dins la mateixa botiga, i per tant, els clients veien com les galetes entraven i sortien del forn. Aquests mateixos clients van ser els que ens van donar el nom de Forn la Barceloneta, nom que hem mantingut comercialment.

Melmelades Calada

Som una petita empresa familiar que ens dediquem a fer melmelades artesanes a Sant Pol de Mar, una petita població pesquera  de la costa de Barcelona.

Les nostres melmelades estan fetes amb productes 100% naturals i de proximitat. Tots els nostres proveïdors són pagesos de la comarca, que coneixem des de fa temps.

Melmelades Calada va començar com a afició gràcies a les cireres d’arboç, i s’ha convertit en una il·lusió i un projecte a tirar a endavant. Des de la cirera d’arborç hem anat evolucionant fins a crea una gran varietat de gustos i combinacions diferents. 

Dolça Abella

Seguint les diferents floracions al llarg de l’any, obtenim la mel de castanyer, de cap d’ase, de romaní, de bruc, de bosc, de muntanya i mil flors.

Els nostres abellars estan en zones protegides i en diferents Paratges i Parcs Naturals de les comarques Gironines.

Elaborem tintures i ungüents amb propolis de diferents zones de muntanya. 

Recol·lectem el pol·len de flors i el servim congelat.

Formatgeria Torrech - Montserrat Blanch

Som una botiga familiar especialitzada en l’elaboració artesanal de fruits secs garapinyats. Compromesos amb la més alta qualitat, oferim més de 10 productes lliures de gluten i lactosa. El nostre objectiu és proporcionar als nostres clients productes deliciosos. Benvinguts a Can Faba!

Rufa Cervesera de l'Empordà

A l’Empordà, la Rufa es coneix com el núvol que sobrevola la comarca anunciant l’arribada de la tramuntana, de la mateixa manera, l’escuma de la Rufa sura damunt d’un Empordà en estat líquid presagiant un nou moment de plaer a punt per a ser degustat.

La cervesera va néixer el 2012 de les mans de Joan Benejam fruit de la voluntat de voler crear un projecte personal després de dedicar-se des dels seus inicis professionals al mon del vi.

La cervesera està situada al centre de Figueres, a on hi havia hagut la impremta familiar gràfiques Canigó, un espai industrial reconvertit en obrador al mig de la ciutat.

Can Gaburra

Venda d’embotit artesà de la Garrotxa d’elaboració pròpia
Ets intolerant a la lactosa o celíac?
Vols viatjar als sabors de la teva infància?
Vols regalar i no saps què?

  • Embotits sense gluten i sense lactosa
  • Tripa natural
  • Elaboració pròpia i artesanal
  • Producte de proximitat
  • Carn de porc Duroc i de primera qualitat
  • Experiència de més de 50 anys elaborant embotits